Enter your keyword

Online lessen Nederlands

De online Nederlandse lessen van Taalthuis blijken populair bij drukke internationals van over de hele wereld. Taalthuis ontdekte tijdens de coronacrisis de waarde van online onderwijs. Toen het land in ‘lockdown’ ging vanwege het coronavirus, is een nieuw format geboren, waarbij studenten onder begeleiding van docenten online de lessen konden blijven volgen vanuit huis. En wat bedoeld was als tijdelijke oplossing, wordt nu gezien als een waardevol alternatief. Taalthuis biedt online cursussen aan op alle niveaus vanaf Beginners Basis A1 tot en met Gevorderden C1. Studenten die al een bepaald niveau hebben behaald en het converseren in het Nederlands willen verbeteren, zijn welkom om deel te nemen aan een conversatiecursus A1 , een conversatiecursus A2  of een conversatie cursus B1

We bieden een zelfstudie beginnerscursus die 100% online is. De cursus heeft 12 lessen en kost € 155, = inclusief de boeken en toegang tot onze e-learning omgeving . U kunt Nederlands leren in uw eigen tempo.

We hebben ook een online beginnerscursus met een docent. Deze cursus is voor mensen die net beginnen met het leren van Nederlands. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A1). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learningomgeving. We bieden een online voorbereidingscursus aan voor de start van de cursus. Deze kan op het registratieformulier aangeschaft worden.

Voor mensen uit Zuid-Afrika of Duitsland en mensen die al basiskennis Nederlands hebben, hebben we een online beginners plus cursus met een docent. Deze cursus is voor mensen die net beginnen met het leren van Nederlands. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A2). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learning omgeving. We bieden een online voorbereidingscursus aan voor de start van de cursus. Deze kan op het registratieformulier aangeschaft worden.

De Online Intermediate Cursus  is voor jou als je een beginnerscursus hebt afgerond en je huidige beheersing van het Nederlands op niveau A1 is.
We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A2). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learning omgeving.

Als laatste onze online cursussen voor gevorderden van niveau A2 naar niveau B1 met een docent ( deel 1 en deel 2 ),  van niveau B1 tot B2  en van B2 naar C1 zijn ook beschikbaar in een online versie. Deze lessen helpen je in twee stappen om je Nederlands te verbeteren van niveau A2 naar niveau B1 of van B1 naar niveau B2. De online cursussen voor gevorderden worden in kleine groepen (maximaal 8 leerlingen) gegeven door een ervaren docent. In deze cursussen breid je je woordenschat uit, oefen je het praten over actuele zaken in het Nederlands en verbeter je je Nederlandse schrijfvaardigheid. We bieden een online grammaticamodule aan waardoor studenten extra kunnen oefenen met basisgrammatica. Deze module kan op het registratieformulier aangeschaft worden.

Kunt u niet beslissen welke online cursus Nederlands u moet kiezen? Klik hier voor een overzicht van alle online Nederlandse lessen van Taalthuis. Extra online lessen met een docent zijn mogelijk.

Onze docenten zijn bekwaam en creatief en getraind in het maken van interactieve online lessen. We zijn flexibel naar studenten toe voor het geval de online lessen niet aan uw verwachtingen voldoen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.