Enter your keyword

Over Ons

Nederlands leren bij Taalthuis is uitdagend en leuk! Bij Taalthuis volgt u Nederlandse les op verschillende niveaus. Taalthuis is opgericht in 2006 en nu een gerenommeerd taalinstituut in Nederland voor hoger opgeleide cursisten. Het is mogelijk voor expats en au pairs om Nederlands te leren op acht les locaties in Nederland. Tijdens de cursussen leert u Nederlands aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. Elke les duurt 2 uur. Daarnaast zult u ongeveer vijf uur per week aan huiswerk besteden. De lessen van de gevorderden cursussen duren 2,5 uur en er is meer huiswerk.

Taalthuis gebruikt voor de beginners en halfgevorderden niveaus eigen lesmateriaal. De e-learning is een belangrijk onderdeel van de cursussen.
Tijdens de ‘Beginners basiscursus Nederlands ‘ (A0>A1) leren anderstaligen de basisregels van het Nederlands. Tijdens de ‘Beginnerscursus au pairs & studenten'(A0>A1) kunnen au pairs en studenten elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen.

De ‘Beginners plus cursus’ (A0>A2)is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika en cursisten die al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. De cursus is dus van hoger niveau dan de cursus Beginners basiscursus.

Om de ‘Halfgevorderdencursus’ (A1>A2) te volgen moet men eerst een beginnerscursus gevolgd hebben.

Om de ‘Gevorderdencursus’ (A2>B1) te volgen moet men een Halfgevorderdencursus op A2-niveau afgerond hebben.

Het Taalthuis kantoor team.