Enter your keyword

Over Taalthuis

Nederlands leren bij Taalthuis is uitdagend en leuk! Bij Taalthuis volgt u Nederlandse les op verschillende niveaus. Taalthuis is opgericht in 2006 en nu een gerenommeerd taalinstituut in Nederland voor hoger opgeleide cursisten. Het is mogelijk voor expats, internationale studenten en au pairs om Nederlands te leren op zeven leslocaties in Nederland of tijdens de interactieve online cursussen. Tijdens de cursussen leert u Nederlands aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. Elke les duurt 2 uur en een kwartier. Daarnaast zult u ongeveer vijf uur per week aan huiswerk besteden. De lessen van de gevorderden cursussen duren 2,5 uur en er is meer huiswerk.

Taalthuis gebruikt voor de beginners en halfgevorderden niveaus eigen lesmateriaal. De e-learning is een belangrijk onderdeel van de cursussen.

Onze cursussen

Tijdens de ‘Beginners basiscursus Nederlands ‘ (A0>A1) leren anderstaligen de basisregels van het Nederlands. Tijdens de Introductiecursus speciaal voor au pairs leren au pairs op speelse wijze Nederlands en kunnen zij ervaringen uitwisselen.

De ‘Beginners plus cursus’ (A0>A2)is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika. De cursus is dus van hoger niveau dan de cursus Beginners basiscursus.

Om de ‘Half gevorderden cursus’ (A1>A2) te volgen moet men eerst een beginnerscursus gevolgd hebben.

Om de ‘Gevorderden cursus’ (A2>B1) te volgen moet men een Half gevorderden cursus op A2-niveau afgerond hebben.

Om de ‘ Ver gevorderden cursus’ (B1>B2) te volgen moet men een Half gevorderden cursus op A2-niveau afgerond hebben.

De cursus Naar Perfectie (B2-C1) leert je de finesses van de Nederlandse taal tot C1 niveau.

Daarnaast bieden we ook conversatiecursussen op A2 en B1 niveau.

Als u wilt weten welk niveau bij u past, kunt u ons  iedere dinsdag of donderdagmiddag tussen 1 en 5 pm bellen op telefoonnummer 023-3040023.

Team Taalthuis

Het Taalthuis kantoor team.