Enter your keyword

Incompany cursus

Enkele van onze klanten:

Taalthuis geeft Nederlandse lessen op alle niveaus! Verbeter de taalvaardigheid van jouw anderstalige collega’s met onze dynamische incompany-cursussen die zijn afgestemd op jullie planning en voorkeuren.

Nederlands leren is leuk!

De enthousiaste docenten van Taalthuis reizen graag naar jullie locatie om daar les te geven. We hebben ook de mogelijkheid de lessen online te geven. Aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen leren de anderstalige collega’s meer over de Nederlandse taal en cultuur. De expats leren Nederlands spreken en schrijven door het spelen van spelletjes, het luisteren naar verhalen en het invullen van teksten. Een van de favoriete thema’s is het Nederlandse eten, maar ook de nationale feestdagen, de Nederlandse provinciën met hun specifieke kenmerken en de vier seizoenen komen aan de orde. De cursisten voelen zich na het volgen van de cursus meer thuis in Nederland!

De cursussen bestaan uit 12 lessen van 2 uur. Indien gewenst kan de cursus worden afgesloten met een examen. De lessen kunnen een of twee keer per week gegeven worden.

Nederlands spreken op kantoor

Wij begrijpen dat het leren van Nederlands in Nederland een uitdaging kan zijn, gezien de uitstekende beheersing van het Engels door de lokale bevolking. Daarom introduceren wij het Spreekmenu, een plezierige manier om tijdens de lunch of vrijdagmiddagborrel jouw collega’s te laten genieten van een levendig gesprek in het Nederlands.

Laat je team de taal moeiteloos omarmen, aan de hand van spraakmakende onderwerpen. Het Spreekmenu dat wij jullie gratis aanbieden bij het boeken van een cursus, is ontworpen om de drempel voor het spreken van Nederlands te verlagen, waardoor collega’s zich op hun gemak voelen om met elkaar te converseren.

Voor meer informatie neem contact met ons op. incompany@taalthuis.nl of 023-3050305