Enter your keyword

High discounts for Au pairs and Students” my account “7 locations all over the Netherlands” “Good course materials” “Small groups, personal attention” “Learning Dutch in small groups” “Taalthuis makes learning fun!” Beginners Basic Intermediate What do you know about Holland? Check your level: High discounts for Au pairs and Students” my account “7 locations all over the Netherlands” “Good course materials” “Small groups, personal attention” “Learning Dutch in small groups” “Taalthuis makes learning fun!” Beginners Basic Intermediate What do you know about Holland? Check your level:

Schrijf je nu in voor onze cursussen!

Lees hier wat onze studenten over ons zeggen:

Jordi

Een italiaan die al drie jaar in Haarlem woont.

Wat ik leuk vind aan Taalthuis is dat je een spel gaat spelen, je begint te praten met je klasgenoten en dat je na een half uur niet meer bang bent om fouten te maken. I vond het echt heel leuk. Het is een interactieve manier om een taal te leren. Het voelde goed en ik ben blij met deze cursus.

Ozge

Woont in Londen, komt uit Turkije en heeft een Nederlandse partner.

Ik vond het heel leuk om in een groep een cursus te volgen. Hiervoor had ik geleerd op mijn eigen tempo, met verschillende apps. Ik was heel blij met de interactie met anderen en op die manier ook van elkaar te kunnen leren.