Enter your keyword

High discounts for Au pairs and Students” my account “7 locations all over the Netherlands” “Good course materials” “Small groups, personal attention” “Learning Dutch in small groups” “Taalthuis makes learning fun!” Beginners Basic Intermediate What do you know about Holland? Check your level: High discounts for Au pairs and Students” my account “7 locations all over the Netherlands” “Good course materials” “Small groups, personal attention” “Learning Dutch in small groups” “Taalthuis makes learning fun!” Beginners Basic Intermediate What do you know about Holland? Check your level:

Schrijf je nu in voor onze cursussen!

Lees hier wat onze studenten over ons zeggen:

Robert: "Als je Nederlands spreekt voel je je ook meer onderdeel van het land. De cursus bij Taalthuis is erg nuttig. De eerste zin die ik leerde en die ik erg leuk vind is Alle begin is moeilijk! "

Expat Roberto (30) uit Italië

Frans Hals is mijn favoriete schilder en hoe zeer bof ik dat ik nu in Haarlem woon dichtbij het Frans Hals-museum. Ik ben een jaar geleden naar Nederland gekomen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken om een baan te vinden in de retail. Het bevalt me tot nu toe erg goed. Ik houd van Haarlem en van de Nederlandse mentaliteit. Nederlanders zijn vriendelijk en open. Je hoeft eigenlijk geen Nederlands te leren omdat iedereen Engels spreekt maar Nederlanders vinden het wel fijn als je ze aanspreekt in hun eigen taal. Als je Nederlands spreekt voel je je ook meer onderdeel van het land. De cursus bij Taalthuis is erg nuttig. De eerste zin die ik leerde en die ik erg leuk vind is Alle begin is moeilijk!

Thomas:"Ik vind de cursus erg fijn door de energie van de docente Josefien. Ik vind het ook leuk om te naar de liedjes op de e-learning te luisteren en woorden in te vullen."

Expat Thomas (27) uit Australië

De liefde bracht mij naar Nederland. Ik ontmoette een Nederlands meisje die door Australië aan het trekken was en ik besloot haar achterna te reizen. Ik heb international relations gestudeerd en ik probeer hier nu een baan te vinden door artikelen te plaatsen via mijn universiteit in Melbourne. Iedereen waarschuwde me voor de Nederlandse directheid maar tot nu toe valt me dat alles mee. Ik vind de Nederlanders erg vriendelijk en open. Iedereen zegt waar je ook komt vriendelijk gedag. Ik leer Nederlands om met mijn vriendin te kunnen communiceren in haar moedertaal. Ik vind Nederlands leren niet zo heel moeilijk omdat ik al Duits geleerd heb op de middelbare school. Ik vind de cursus erg fijn door de energie van de docente Josefien. Ik vind het ook leuk om te naar de liedjes op de e-learning te luisteren en woorden in te vullen. Het leukste Nederlandse woord vind ik ‘gezellig’.

Taylor : "Ik vind de cursus zo leuk dat ik elke dinsdagochtend opsta met een glimlach omdat ik zin heb om naar de Nederlandse les te gaan! "

Au pair Taylor (20) uit Zuid-Afrika

"Voordat ik naar Nederland kwam als au pair heb ik twee jaar gewerkt om mijn ticket te verdienen. Ik wilde heel graag naar Europa en speciaal naar Nederland reizen omdat mijn moeder Portugees is en mijn vader Nederlandse wortels heeft. Mijn famailienaam is Steensma. Ik ben nu bezig om uit te vinden waar alle familieleden van mijn vader wonen in Nederland. Ik moet zeggen dat ik dol ben op de Nederlandse taal! De Nederlandse grammatica is zo veel gemakkelijker dan de Afrikaanse. Het kan zijn dat dat komt omdat ik dyslectisch ben en de boeken en e-learning van Taalthuis heel gestructureerd zijn met veel beeldmateriaal en luisterfragmenten. Ik vind de cursus zo leuk dat ik elke dinsdagochtend opsta met een glimlach omdat ik zin heb om naar de Nederlandse les te gaan! Mijn favoriete Nederlandse woord is ’schatje’. "