Enter your keyword

face-to-face lessen

Face-to-face cursussen

Taalthuis biedt face-to-face cursussen aan op zeven leslocaties in Nederland! Taalthuis blijft ook online cursussen aanbieden.
Persoonlijke aandacht is belangrijk dus het maximale aantal deelnemers in een groep is op dit moment 12.

We streven ernaar om van leren een leuke ervaring te maken! Taalthuis, opgericht in 2006, is een bekend taleninstituut in Nederland voor hoger opgeleide studenten. Met leslocaties in zeven verschillende steden in Nederland maakt Taalthuis het voor expats, au pairs en internationale studenten mogelijk om door heel Nederland Nederlands te leren.

Taalthuis gebruikt eigen cursusmateriaal voor de niveaus Beginner en Halfgevorderd. Tijdens de cursussen verken je allerlei interessante onderwerpen en actuele onderwerpen. Elke les duurt 2 uur en 15 minuten. Daarnaast moet je wekelijks ongeveer 5 uur aan huiswerk besteden. Voor de cursussen voor gevorderden zijn de lessen 2,5 uur en wordt er meer huiswerk gemaakt.

De e-learning is een belangrijke tool die je helpt met vocabulaire, uitspraak en uitdagende oefeningen. Taalthuis heeft een eigen lesmethode tot en met A2. Daarnaast is het mogelijk om een online voorbereidingscursus of een extra online grammaticamodule aan te schaffen.

Voor de beginnerscursussen is een basiskennis van de Engelse taal verplicht.

De Introductie cursus Nederlands (A0) van Taalthuis is heel geschikt voor au pairs. De au pairs leren aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen meer over de Nederlandse taal en cultuur.

De Beginner basiscursus (A0> A1) leert je de basis van de Nederlandse taal en cultuur aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen. Elke les behandelt een grammaticaal onderwerp afgewisseld met veel spelletjes.

De  Beginners plus (A0> A2) cursus is speciaal ontwikkeld voor Duitse en Zuid-Afrikaanse studenten, of studenten die al enige kennis hebben van de Nederlandse taal. Deze cursus heeft een hoger niveau dan de Beginners Basiscursus. Studenten die niet uit Duitsland of Zuid-Afrika komen of geen kennis hebben van de Nederlandse taal, wordt aangeraden de basiscursus Beginners te volgen.

Voor de Intermediate cursus (A1> A2) moet je een beginnerscursus op A1 hebben afgerond.