Enter your keyword

Nederlandse grammatica A0-A2

De online zelfstudiecursus Nederlandse Grammatica (A0-A2) is voor iedereen die een cursus Nederlands heeft gevolgd en meer zelfvertrouwen wil krijgen in de Nederlandse grammatica. De cursus bestaat uit 20 online lessen en gaat vergezeld van een grammaticaboek. Het boek wordt naar uw huisadres verzonden. U kunt de cursus in je eigen tempo volgen. Zodra u zich aanmeldt, heeft u 3 maanden toegang tot de e-learning.

De Online zelfstudie Nederlandse grammaticacursus A0-A2 (klik om in te schrijven) bevat informatie uit het Taalthuis grammaticaboek gecombineerd met veel oefeningen om je kennis in de praktijk te brengen. Doordat we alle informatie en alle oefeningen uit onze reguliere cursussen hebben gegroepeerd en veel extra oefeningen hebben toegevoegd, krijg je met deze module een perfect overzicht van de Nederlandse grammatica. Je kunt ook geheugenspelletjes spelen om je woordenschat uit te breiden.

Zodra u zich aanmeldt voor deze module, ontvangt u een kortingscode van 2,5% waarmee u zich kunt aanmelden voor een vervolgcursus Nederlands bij Taalthuis. Ben je al student bij Taalthuis, dan kost deze module slechts €39,95 inclusief grammaticaboek en €29,50 als je het grammaticaboek al hebt. Vergeet niet de couponcode in te vullen op het registratieformulier.

Elke les bestaat uit:

Grammatica Uitleg van de A0-A2-grammatica in artikelen en video’s
Oefeningen Online oefeningen gericht op specifieke grammaticaonderwerpen
Geheugenspellen Spellen om te spelen om je woordenschat uit te breiden
Optionele online lessen:

Als je wat extra hulp wilt, of als je vragen wilt stellen, bieden we optioneel online lessessies aan. Tijdens deze sessies kun je een Taalthuisdocent raadplegen. De prijs voor een online lessessie bedraagt € 69,50 per uur.