Enter your keyword

Online lessen Nederlands

De online Nederlandse lessen van Taalthuis blijken populair bij drukke internationals van over de hele wereld. Taalthuis ontdekte tijdens de coronacrisis de waarde van online onderwijs. Toen het land in ‘lockdown’ ging vanwege het coronavirus, is een nieuw format geboren, waarbij studenten onder begeleiding van docenten online de lessen konden blijven volgen vanuit huis. En wat bedoeld was als tijdelijke oplossing, wordt nu gezien als een waardevol alternatief. Taalthuis biedt online cursussen aan op alle niveaus vanaf Beginners Basis A1 tot en met Gevorderden C1.

Studenten die meer de conversatie willen oefenen kunnen zich opgeven voor een online conversatie cursus, we bieden deze aan op niveau A1, A2, B1 en B2.

We bieden een zelfstudie beginnerscursus die 100% online is. De cursus heeft 12 lessen en kost € 155,00 inclusief de boeken en toegang tot onze e-learning omgeving. U kunt Nederlands leren in uw eigen tempo.
Het is ook mogelijk om naast deze zelfstudie een extra grammatica module er bij te nemen. De cursus blijft uit 12 lessen bestaan en kost € 175,00 inclusief de boeken en toegang tot de e-learning omgeving en de extra grammatica module.

We hebben ook een online beginnerscursus met een docent. Deze cursus is voor mensen die net beginnen met het leren van Nederlands. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A1). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learningomgeving. Een extra online voorbereidingscursus kan aangeschaft worden bij registratie.

Voor mensen uit Zuid-Afrika of Duitsland en mensen die al basiskennis Nederlands hebben, hebben we een online beginners plus cursus met een docent. Deze cursus is voor mensen die net beginnen met het leren van Nederlands. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A2). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learning omgeving. Een extra online voorbereidingscursus kan aangeschaft worden bij registratie.

De Online Intermediate Cursus  is voor jou als je een beginnerscursus hebt afgerond en je huidige beheersing van het Nederlands op niveau A1 is.
We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen onder leiding van een ervaren docent. Deze cursus bevat ook 12 lessen en een examen aan het einde (niveau A2). Naast de online lessen met een docent zijn de kosten voor deze cursus ook inclusief onze eigen lesboeken en toegang tot onze e-learning omgeving. Een extra online grammaticamodule kan aangeschaft worden bij registratie. Taalthuis heeft een eigen lesmethode tot en met A2-niveau. Alle grammatica met bijbehorende oefeningen staan in deze module gegroepeerd waardoor er gericht geoefend kan worden.

Als laatste onze online cursussen voor gevorderden van niveau A2 naar niveau B1 met een docent ( deel 1 en deel 2 ), van niveau B1 tot B2  en B2 naar C1 zijn ook beschikbaar in een online versie. Deze lessen helpen je in twee stappen om je Nederlands te verbeteren van niveau A2 naar niveau B1 of van B1 naar niveau B2. De online cursussen voor gevorderden worden in kleine groepen (maximaal 8 leerlingen) gegeven door een ervaren docent. In deze cursussen breid je je woordenschat uit, oefen je het praten over actuele zaken in het Nederlands en verbeter je je Nederlandse schrijfvaardigheid. Een extra online grammaticamodule kan aangeschaft worden bij registratie. Taalthuis heeft een eigen lesmethode tot en met A2-niveau. Alle grammatica met bijbehorende oefeningen staan in deze module gegroepeerd waardoor er gericht geoefend kan worden.

Kunt u niet beslissen welke online cursus Nederlands u moet kiezen? Klik hier voor een overzicht van alle online Nederlandse lessen van Taalthuis. Extra online lessen met een docent zijn mogelijk.

Onze docenten zijn bekwaam en creatief en getraind in het maken van interactieve online lessen. We zijn flexibel naar studenten toe voor het geval de online lessen niet aan uw verwachtingen voldoen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.