Enter your keyword

Geef een cursus Nederlands cadeau!

Geef een cursus Nederlands cadeau

Geef de gift om Nederlands te leren!

Taalthuis biedt je nu de mogelijkheid om een cursus Nederlands cadeau te geven.

Op deze pagina vind je de verschillende cursussen die je cadeau kunt geven. Kies degene die je wilt geven, click op koop nu!, vul alle gevraagde details in en zodra we de betaling hebben ontvangen zullen we je per email een voucher toesturen.

Hieronder zie je alle cursussen die je als cadeau kunt geven:

Online self-study beginners basic, grammatica module en boeken  € 175,00
De cursus betaat uit 12 online lessen en gaat vergezeld van een lesboek en een grammaticaboek. Je doet de cursus in je eigen tempo. Bij deze cursus zit een grammatica module die bestaat uit alle hoofdstukken in ons grammatica boek, gecombineerd met veel oefeningen om de kennis gelijk in de praktijk te brengen.

Online self-study kindercursus  € 75,00
De cursus betaat uit 8 lessen en wordt vergezeld van een lesboek. Je doet de cursus op je eigen tempo en je hebt 3 maanden toegang tot de e-learning. De kindercursus is bedoelt voor kinderen van 8 tot 12 jaar in groep 5,6,7, en 8 die hun kennis van de Nederlandse taal willen vergroten.

Online introductie cursus voor au pairs € 345,00
De introductie cursus bestaat uit 8 lessen en is een leuke start voor au pairs die de basis van de Nederlandse taal willen leren en zich meer thuis willen voelen in Nederland.

Online conversation (A2) course €175,00
De Online Conversatie cursus bestaat uit 6 lessen. Deze cursus is perfect voor cursisten die nog vloeiender Nederlands willen leren praten en die al niveau A2 in een vorige cursus hebben behaald.

Online cursus met docent. Niveau van de cursus zal later bepaald worden. € 545,00
De online cursus onder begeleiding van een docent is voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren. Als je het niveau van de ontvanger van het cadeau niet zeker weet, dan is deze cursus een mooie start. De ontvanger kan zich registreren met de voucher of ons eerst bellen om het niveau te checken.

Face-to-face cursus, niveau zal later bepaald worden. € 545,00
De face-to-face cursus is voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren. Als je het niveau van de ontvanger van het cadeau niet zeker weet, dan is deze cursus een mooie start. De ontvanger kan zich registreren met de voucher of ons eerst bellen om het niveau te checken.

Belangrijk:

Zodra we de betaling hebben ontvangen zul je het cadeau certificaat ontvangen.
Als je dit cadeau koopt, reserveer je geen plek in een cursus.
Wij verzenden niet op zaterdag en zondag.