Enter your keyword

Beginner Plus (A0>A2)

De intensieve beginnerscursus (A0>A2) is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika en cursisten die al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. De cursus is dus van hoger niveau dan de beginners basiscursus.  Elke les behandelt een grammaticaal onderwerp afgewisseld met veel spelletjes. Basiskennis van de Engelse taal is een vereiste.

De lesboeken ‘Kom gauw binnen’ en ‘Het fundament’ worden verstrekt voor de eerste les. Het e-learning programma bestaat uit een voorbereidingscursus en een online programma op het niveau van de cursus.

De cursus bestaat uit 13 lessen van 2 uur en 15 minuten in de ochtend (09.30-11.45 uur) of in de avond (19.15 – 21.30 uur).

Elke les wordt er ook huiswerk opgegeven. De cursist zal hier ongeveer 5 uur mee bezig zijn. De totale studiebelasting per week is dus ongeveer 7,5 uur.

Aan het einde van de cursus doen de cursisten een examen. Zij ontvangen allemaal een deelname certificaat (80% aanwezigheid vereist) en een examenuitslag.

De persoonlijke aandacht voor de au pairs is belangrijk. Het aantal deelnemers per groep is tussen de 9 en 12 afhankelijk van de locatie.

Klik hier voor alle beginners plus cursussen.