Enter your keyword

Au pair en Student

Au pairs en studenten als speciale doelgroep

Taalthuis verwelkomt au pairs en internationale studenten met een korting van 5% op de reguliere cursussen zodat zij de taal kunnen leren en tegelijkertijd elkaar kunnen ontmoeten in het land waar zij (tijdelijk) verblijven. Studenten moeten ingeschreven staan bij een Nederlandse universiteit of hogeschool.

Het is fijn voor au pairs en studenten om ervaringen uit te wisselen. De cursussen van Taalthuis zijn een uitdagende en leuke manier om de taal te leren.  Vriendschappen worden gesloten tijdens de plezierige lessen.

Taalthuis biedt meerdere niveaus om Nederlands te leren. Speciaal voor au pairs biedt Taalthuis een Introductie in de Nederlandse taal aan. Verder zijn au pairs en internationale studenten welkom in alle reguliere cursussen. De Beginners Basic cursus is de beste keuze voor echte beginners. De Beginners Plus is zeker niet gemakkelijk maar juist een uitdaging speciaal voor cursisten uit Duitsland of Zuid-Afrika, of cursisten die al een beetje Nederlands praten en begrijpen.

Au pairs en internationale studenten komen in aanmerking voor 5% korting op de reguliere cursussen. Deze korting krijgen ze automatisch bij registratie. De cursus Introductie in de Nederlandse taal heeft een vaste prijs van € 315,= voor 8 lessen inclusief lesmateriaal en toegang tot de e-learning.