Enter your keyword

Taalthuis Team

Taalthuis wil van Nederlands leren een leuke ervaring maken!
Ons docententeam bestaat uit meer dan 80 professioneel opgeleide, gecertificeerde en enthousiaste NT2-docenten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Zij zorgen ervoor dat je te allen tijde volledig betrokken bent. Onze docenten zijn altijd blij om hun studenten precies te leren wat ze willen leren.

Taalthuis is in 2006 opgericht door Margreet van ‘t Haaff. Margreet studeerde Nederlandse taal en letterkunde aan de Universiteit Leiden. Na haar studie werkte ze tien jaar als communicatiedeskundige in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs en als docente Nederlands op de middelbare school.

Tess is verantwoordelijk voor marketinganalyse, website en cursusadministratie, Leontine is het aanspreekpunt voor de docenten en geeft Nederlandse les aan kinderen, Claire is contactpersoon voor de Incompany cursussen, cursusadministratie en marketing relations, Esther is NT2 docent en ontwikkelt lesmateriaal,  Daphne doet de financiële administratie en Isa doet de Social Media.

Sinds 2006 hebben duizenden au pairs, internationale studenten en expats Nederlands geleerd bij Taalthuis. Taalthuis ontwikkelt zelf het cursusmateriaal voor het Beginner en Half gevorderd niveau. Taalthuis heeft nu 7 leslocaties verspreid over heel Nederland.