Enter your keyword

To Perfection (B2>C1)

De focus in de cursus Naar Perfectie ligt op het verbeteren van de vocabulaire, uitspraak, intonatie en spelling en zinsopbouw. Je bent op weg om niveau C1 te behalen.

Door middel van het spelen van spellen, luisteren naar verhalen en het maken van schrijven van teksten, wordt je vocabulaire uitgebreid en leer je beter Nederlands schrijven en spreken. Tijdens de lessen zullen onderwerpen als het nieuws, kunst, cultuur en literatuur behandeld worden.

De cursus bestaat in totaal uit 28 lessen van 2 uur en 15 minuten. In de ochtend (9:30 – 11:45 AM) of in de avond (7:15 – 9:30 PM). De cursus heeft een deel 1 met 14 lessen en een deel 2 met 14 lessen. Er is één keer in de week les. Na het behalen van deel 2 heb je niveau C1.

In het eerste gedeelte van de cursus To Perfection (B2>C1) zul je:

  • je vocabulaire uitbreiden
  • het hebben over verschillende Nederlandse onderwerpen
  • schrijven in het Nederlands verbeteren

Hoofdstuk 1-4 van het boek Nederlands naar Perfectie zal doorgenomen worden. (Om niveau C1 te behalen, moet je ook deel 2 van de cursus volgen). Je kunt het boek bestellen bij coutinho.nl

In deel 2 van de cursus To Perfection komt hoofdstuk 5-8 aan bod.
Aan het einde van de cursus doen je een examen en ontvang je een deelname certificaat wanneer je 80% aanwezig bent geweest en examen hebt gedaan. Pas na het volgen van deel 2 heb je niveau C1 behaald.

Na iedere les krijg je huiswerk. Dit zal gedeeltelijk in het boek zijn en gedeeltelijk op de e-learning. De totale tijd hiervoor is ongeveer 6 uur. Je ben in totaal 8,5 uur per week bezig met het Nederlands.

Taalthuis biedt de mogelijkheid om een extra grammatica module voor de hogere niveaus te kopen. De online grammatica module (A1-A2) bevat de informatie van het grammatica boek van Taalthuis met een hoop oefeningen om het in de praktijk toe te passen. De grammatica module kan bijgekocht worden tijdens het bestellen van de cursus.