Enter your keyword

Beginners Basic (A0>A1)

De beginners basiscursus (A0>A1) van Taalthuis is heel geschikt voor au pairs. De au pairs leren aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen meer over de Nederlandse taal en cultuur. Elke les behandelt een grammaticaal onderwerp afgewisseld met veel spelletjes. Wanneer de groep alleen uit au pairs bestaat, lezen de au pairs in elke les samen een kinderboek voor. Basiskennis van de Engelse taal is een vereiste.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur en een kwartier in de ochtend (09.30-11.45 uur) of in de avond (19.15 – 21.30 uur) en een examen.

Taalthuis gebruikt eigen lesmateriaal. De lesboeken ‘Kom maar binnen’ en ‘Het fundament’ worden verstrekt tijdens de eerste les. Het e-learningprogramma bestaat uit online programma op het niveau van de cursus.

Elke les wordt er ook huiswerk opgegeven. Dit huiswerk staat voor een deel in het werkboek en voor een deel op de e-learningsite. De cursist zal hier ongeveer 5 uur mee bezig zijn. De totale studiebelasting per week is dus ongeveer 7,5 uur.

Aan het einde van de cursus doen de cursisten een examen. Zij ontvangen allemaal een deelname certificaat (80% aanwezigheid vereist) en een examenuitslag.

De persoonlijke aandacht voor de au pairs is belangrijk. Het aantal deelnemers per groep is daarom maximaal 9.

Klik hier voor onze beginners basic cursussen.