Enter your keyword

Beginner Plus (A0>A2)

De intensieve beginnerscursus (A0>A2) is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika en cursisten die al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. De cursus is dus van hoger niveau dan de beginners basiscursus.  In elke les zal een grammaticaal onderwerp worden behandeld afgewisseld met veel spelletjes. Om deel te kunnen nemen moet je over een basiskennis van de Engelse taal beschikken.

De lesboeken ‘Kom gauw binnen’ en ‘Het fundament’ worden verstrekt voor de eerste les. Voor een online cursus worden ze naar jou thuis verzonden. Het e-learningprogramma bestaat uit een voorbereidingscursus en een online programma op het niveau van de cursus.

De cursus bestaat uit 13 lessen van 2 uur en 15 minuten in de ochtend (09.30-11.45 uur) of in de avond (19.15 – 21.30 uur).

Elke les wordt er ook huiswerk opgegeven. Je zal hier ongeveer 5 uur mee bezig zijn. De totale studiebelasting per week is dus ongeveer 7,5 uur.

Aan het einde van de cursus doe je een examen en ontvang je een deelname certificaat wanneer je 80% aanwezig bent geweest en examen hebt gedaan.

De persoonlijke aandacht voor elke expat staat voorop. Het aantal deelnemers per groep is daarom maximaal twaalf.