Enter your keyword

E-learning

Taalthuis heeft een eigen lesmethode bestaande uit boeken en e-learning voor de beginners- en intermediatecursussen. Daarnaast biedt Taalthuis een extra voorbereidingscursus en grammaticamodule aan voor slechts € 29,50. De grammaticamodule kan ook samen met het Taalthuis grammaticaboek aangeschaft worden voor € 39,95. De extra e-learning kan aangeschaft worden bij registratie. Of stuur een mail naar info@taalthuis.nl.

Om naar de e-learning omgeving te gaan klik hier.

Zodra cursisten officieel staan ingeschreven voor een beginnerscursus krijgen zij toegang tot het online platform. Wanneer de cursussen starten, krijgen alle cursisten toegang tot het e-learningprogramma op hun eigen niveau. Via een inlogcode kunnen zij online oefeningen maken, vocabulaire en liedjes beluisteren en de belangrijkste grammatica bestuderen.

Zelfstudie beginnerscursus

De online zelfstudie op beginnersniveau is een mooie gelegenheid om in eigen tempo een beginnerscursus online te volgen. De zelfstudie bestaat uit een werkboek en een grammaticaboek en toegang tot de 12 online lessen.

Online voorbereidingscursus

Of je nu al in Nederland bent of binnenkort afreist naar Nederland, het is fijn om goed voorbereid te zijn! Dat kan door de online voorbereidingscursus van Taalthuis. De cursus bestaat uit 7 online lessen en een test. Alle lessen bevatten vocabulaire en liedjes waar je naar kunt luisteren, grammatica die je kunt bestuderen en oefeningen die je kunt maken. Bijna elke Nederlander spreekt Engels. Toch is het erg belangrijk om wat Nederlandse zinnen en uitdrukkingen te kennen. Door het leren en begrijpen van enkele basiszinnen zul je je meer huis voelen in Nederland. Nederlanders vinden het geweldig als je hen vraagt: “Hoe gaat het met jou? Of als je kunt bedanken door ‘Dank je wel’ te zeggen. En wat je moet antwoorden als iemand vraagt “Wat wil je drinken?’.

Taalthuis biedt alle cursisten voor een beginnerscursus de mogelijkheid om mee te doen aan deze online voorbereidingscursus. Cursisten hebben zo de mogelijkheid om zich online voor te bereiden bijvoorbeeld in hun thuisland.