Enter your keyword

E-learning

Zodra cursisten officieel staan ingeschreven voor een beginnerscursus krijgen zij toegang tot de online voorbereidingscursus. Want of je nu al in Nederland bent of binnenkort afreist naar Nederland, het is fijn om goed voorbereid te zijn! Dat kan door de online voorbereidingscursus van Taalthuis.

Bijna elke Nederlander spreekt Engels. Toch is het erg belangrijk om wat Nederlandse zinnen en uitdrukkingen te kennen. Door het leren en begrijpen van enkele basiszinnen zul je je meer huis voelen in Nederland. Nederlanders vinden het geweldig als je hen vraagt: “Hoe gaat het met jou? Of als je kunt bedanken door ‘Dank je wel’ te zeggen. En wat je moet antwoorden als iemand vraagt “Wat wil je drinken?’.

De cursus bestaat uit 7 online lessen en een test. Alle lessen bevatten vocabulaire en liedjes waar je naar kunt luisteren, grammatica die je kunt bestuderen en oefeningen die je kunt maken.

Taalthuis biedt alle cursisten voor een beginnerscursus de mogelijkheid om mee te doen aan deze online Voorbereidingscursus. Cursisten hebben zo de mogelijkheid om zich online voor te bereiden bijvoorbeeld in hun thuisland. Elke cursist die zich opgeeft voor een beginnerscursus krijgt deze mogelijkheid.

Wanneer de cursussen starten, krijgen alle cursisten toegang tot het e-learningprogramma op hun eigen niveau. Via een inlogcode kunnen zij online oefeningen maken, vocabulaire en liedjes beluisteren en de belangrijkste grammatica bestuderen.

Om naar de e-learning omgeving te gaan klik hier.