Enter your keyword

Nederlands leren bij Taalthuis

Nederlands leren bij Taalthuis is uitdagend en leuk! Bij Taalthuis kun je Nederlandse les volgen op verschillende niveaus. Wij bieden zowel klassikale als online cursussen aan.

Taalthuis is opgericht in 2006 en is inmiddels een gerenommeerd taalinstituut in Nederland voor hoger opgeleide cursisten. Bij Taalthuis is het mogelijk voor zowel expats als internationale studenten en au pairs om Nederlands te leren op zeven leslocaties in Nederland of tijdens de interactieve online cursussen.

Taalthuis gebruikt voor de beginners en half gevorderden niveaus eigen lesmateriaal. Tijdens de cursussen leer je Nederlands aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. Elke les duurt 2 uur en een kwartier. Daarnaast zul je ongeveer vijf uur per week aan huiswerk besteden. Voor de gevorderden cursussen heb je iets meer tijd nodig voor het huiswerk.

De e-learning is een belangrijk onderdeel van de cursussen en helpt met vocabulaire en uitspraak.  De oefeningen zijn uitdagend en divers.

Lees hieronder alles over de verschillende niveaus bij Taalthuis. Ben je een nieuwe cursist bij Taalthuis, of weet je niet zeker welk niveau bij je past, dan kun je ons iedere dinsdag of donderdagmiddag tussen 1 en 5 bellen op 023-3040023. 

Cursussen voor beginners

Voor de zowel de beginners als de intermediate cursussen is basis kennis van Engels een vereiste.

Tijdens de ‘Beginners basiscursus Nederlands ‘ (A0>A1) leer je de basisregels van de Nederlandse taal op een leuke interactieve manier. Taalthuis legt de nadruk op de spreekvaardigheid en zorgt er zo voor dat je, vanaf het begin van de cursus, met vertrouwen Nederlands leert spreken. Als je iedere les aanwezig bent en actief meedoet, haal je niveau A1 aan het einde van de cursus.

Tijdens de Introductiecursus speciaal voor au pairs leren je op speelse wijze Nederlands en kunnen je met andere au pairs ervaringen uitwisselen. Wij leren de au pairs de essentie van de Nederlandse taal. Au pairs ontmoeten elkaar één keer per week en maken vaak vrienden voor het leven, terwijl ze een goede basis Nederlands opbouwen om te kunnen communiceren met hun gastgezin en te gebruiken in het dagelijks leven in Nederland.

De ‘Beginners plus cursus’ (A0>A2) is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika. De cursus is dus van hoger niveau dan de cursus Beginners basiscursus. Aan het einde van de cursus kun je niveau A2 behalen. Kom je niet uit Duitsland of Zuid-Afrika, dan is ons advies om de beginners basis cursus te volgen.

Intermediate cursus

Om de ‘Half gevorderden cursus’ (A1>A2) te volgen moet je eerst een beginnerscursus gevolgd hebben.

Gevorderden cursussen

Om de ‘Gevorderden cursus’ (A2>B1) te volgen moet je een Half gevorderden cursus op A2-niveau afgerond hebben.

Om de ‘ Ver gevorderden cursus’ (B1>B2) te volgen moet je een Half gevorderden cursus op A2-niveau afgerond hebben.

De cursus Naar Perfectie (B2-C1) leert je de finesses van de Nederlandse taal tot C1 niveau.

Conversatie cursussen

Daarnaast bieden we ook conversatiecursussen op A1, A2 en B1 niveau.

 

 

Bent je een nieuwe cursist bij Taalthuis, of weet je niet zeker welk niveau bij u past, dan kun je ons  iedere dinsdag of donderdagmiddag tussen 1 en 5 pm bellen op telefoonnummer 023-3040023.

Team Taalthuis

Het Taalthuis kantoor team.