Enter your keyword

Lesmateriaal

Eén van de grote toegevoegde waarden van de cursussen van Taalthuis is de eigen lesmethode voor de beginners- en intermediatecursussen bestaande uit boeken en e-learning. De cursisten krijgen dit lesmateriaal tijdens de cursus. Bij de lessen in het klaslokaal ontvangen studenten de boeken tijdens de eerste les. Onlinecursisten krijgen de boeken toegestuurd naar het huisadres. Gecertificeerde en ervaren docenten hebben het lesmateriaal mee helpen ontwikkelen vanaf de start van Taalthuis in 2006. Het lesmateriaal bestaat uit een grammaticaboek en een werkboek en toegang tot het e-learning platform. Ook maakt Taalthuis tijdens de lessen gebruik van een aantal zelfontwikkelde taalspellen.

Cursisten hebben toegang tot het e-learningprogramma. Via een inlogcode kunnen zij online oefeningen maken, vocabulaire en liedjes beluisteren en de belangrijkste grammatica bestuderen. Voor beginners is het mogelijk om een online voorbereidingscursus aan te schaffen bij registratie. Gevorderde studenten bieden wij een speciale grammaticamodule aan. De grammaticamodule bevat alle informatie uit ons grammaticaboek met daarbij oefeningen om de grammaticakennis te toetsen.

Voor de gevorderdencursussen  maakt Taalthuis gebruik van de lesmethode van Coutinho, Nederlands in Actie en Nederlands op Niveau.