Enter your keyword

Advanced (A2>B1)

Deze gevorderdencursus richt zich op woordenschatuitbreiding, uitspraak en intonatie en spelling en zinsstructuur. Er wordt naar B1 niveau toegewerkt. Door het spelen van spelletjes, het luisteren naar verhalen en het invullen en schrijven van teksten breiden de cursisten hun woordenschat verder uit en leren zij steeds beter Nederlands spreken en schrijven. De lessen zullen inspelen op actuele thema’s en onderwerpen.

De cursus bestaat uit twee delen van elk 12 lessen van 2,5 uur in de ochtend (9.30- 12.00 uur) of in de avond (19.00 – 21.30 uur) en een eindtoets.

Taalthuis maakt voor de cursussen vanaf A2 gebruik van de lesboeken van Coutinho. Taalthuis biedt de mogelijkheid om een extra grammatica module voor de hogere niveaus te kopen. De online grammatica module (A1-A2) bevat de informatie van het grammatica boek van Taalthuis met een hoop oefeningen om het in de praktijk toe te passen. De grammatica module kan bijgekocht worden tijdens het bestellen van de cursus.

Elke les wordt er ook huiswerk opgegeven. Dit huiswerk staat voor een deel in het werkboek en voor een deel op de e-learningsite. De cursist zal hier ongeveer 5 tot 6 uur mee bezig zijn. De totale studiebelasting per week is dus ongeveer 8,5 uur.

Aan het einde van de cursus doen de cursisten een examen en ontvangen  een deelname certificaat wanneer ze 80% aanwezig zijn geweest en examen hebben gedaan.

Minimale aantal deelnemers is vijf en het maximale aantal deelnemers is twaalf.