Enter your keyword

Cursussen Nederlands Leiden

Cursussen Nederlands Leiden bij Taalthuis zijn ideaal voor diegenen die Nederlands willen leren spreken en tegelijkertijd meer willen leren over het land waarin ze wonen. De cursussen die wij aanbieden zijn uitdagend en leuk. Wij hebben cursussen Nederlands voor elk niveau. Of je nu helemaal nieuw bent in de Nederlandse taal of al over enkele basisvaardigheden beschikt.

Taalthuis Nederlandse cursussen Leiden

Met een cursus Nederlands van Taalthuis begrijpt u snel meer over de Nederlandse taal. De Nederlandse lessen vinden plaats in kleine groepen, waarbij alle leerlingen hetzelfde startniveau hebben. Je kunt samen Nederlands leren en oefenen. Het beste van alles is dat u kunt beginnen met het leren van Nederlands in de regio waar u woont! Onze lessen Nederlands in Leiden zijn gevestigd in een gebouw van Lyceo. Het gebouw ligt dichtbij het stadscentrum en het centraal station van Leiden.

Nederlandse leermethoden

De studenten van Taalthuis zijn hoger opgeleid en moeten op elementair niveau Engels kunnen begrijpen en spreken. Voor het beginnersniveau (basis en plus) en intermediair niveau hebben wij een eigen lesmethode ontwikkeld. In de lessen Nederlands voor beginners en gevorderden gebruiken we onze eigen boeken en e-learning. Voor de hogere niveaus gebruikt Taalthuis andere lesmethoden.

Ontdek verschillende cursussen Nederlands in het zoekgebied hierboven, of ga naar de lijst met alle cursussen in Leiden en begin met Nederlands leren!