Enter your keyword

Zomer

Zomer cursussen: online en face to face

Leer Nederlands bij Taalthuis deze zomer!

Welke plannen je ook hebt voor deze zomer, het is mogelijk om met onze online lessen Nederlands te leren onafhankelijk van waar je bent. Of je thuis blijft of op reis gaat, je hebt alleen goede wifi en een laptop nodig. Gedurende de zomer biedt Taalthuis 100% online cursussen aan onder leiding van een docent voor bijna alle niveaus. Ook kun je er voor kiezen om helemaal zelf te studeren met de  online zelfstudie met extra grammatica. Je kunt een niveau in het menu rechts kiezen, of lees hieronder verder over de speciale zomer crash cursussen.

Face-to-face zomer crash cursus

Tijdens de zomer van 2023 biedt Taalthuis wederom een zomer crash cursus aan in Amsterdam! Voor beginners bieden we 30 uur Nederlands aan in één intensieve en leuke week! Na deze week kun je je kennis thuis uitbreiden met extra boeken en e-learning. Dit zorgt er voor dat je verder Nederlands kunt leren na de vakantie in ofwel onze Intermediate cursus (A1-A2) of als je denkt dat je nog wat meer oefening nodig hebt in onze Beginners Plus cursus (A0-A2).

De lessen zijn dagelijks en starten om 9.30 AM en zijn om 4.30 PM afgelopen.

Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk, dus het maximum aantal deelnemers in de groep is 10.

Face-to-face zomer crash cursus voor kinderen

De zomer crash cursus voor kinderen bieden we aan in Haarlem. Deze cursus is speciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar die hun kennis van de Nederlandse taal willen verbeteren.

Deze “3-daagse” zomer cursus is van 10:00 – 15:00 uur.