Enter your keyword

Kinderen

Nederlands voor kinderen

Taalthuis biedt een online kindercursus zelfstudie (zelfstudie voor kinderen) en organiseert een face-to-face kindercursus (8-12) in Haarlem. De beginnerscursus Nederlands voor kinderen (8-12) is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit groep 5, 6, 7 en 8 die hun kennis van het Nederlands willen uitbreiden. Deze beginnerscursus bestaat uit 8 leuke en zinvolle lessen voor kinderen die zelfverzekerd Nederlands willen leren en communiceren.

Met behulp van speciaal ontworpen materialen en activiteiten, waaronder liedjes, verhalen vertellen en een verscheidenheid aan educatieve spellen, zullen de lessen een plezierige en positieve leerervaring creëren. De cursus biedt een andere ervaring dan de reguliere school.

De online cursus Kindercursus (zelfstudie voor kinderen) is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit groep 5, 6, 7 en 8 die hun kennis van het Nederlands willen uitbreiden. Deze cursus bestaat uit 12 leuke en zinvolle lessen voor kinderen die met vertrouwen Nederlands willen leren en communiceren.

Door gebruik te maken van een verscheidenheid aan educatieve oefeningen en spelletjes, inclusief liedjes om naar te luisteren, zullen de lessen een plezierige en positieve leerervaring creëren. De cursus biedt een andere ervaring dan de reguliere school.

De cursus bestaat uit 8 lessen online en gaat vergezeld van een lesboek. Je doet de cursus in je eigen tempo, en je houdt 3 maanden toegang tot de e-learning.

Zomercursus voor kinderen
Omschrijving: Deze driedaagse cursus is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar die hun kennis van het Nederlands willen uitbreiden. We hebben een kindercursus in Haarlem. De cursus bestaat uit leuke en betekenisvolle lessen vol Nederlandse spelletjes en speurtochten, waarbij alleen Nederlands wordt gesproken om de woordenschat van uw kind te vergroten. Het is bedoeld voor kinderen die Nederlands willen leren en met zelfvertrouwen willen communiceren.

Met behulp van speciaal ontworpen materialen en activiteiten, waaronder liedjes, verhalen vertellen en een verscheidenheid aan educatieve spellen, zullen de lessen een plezierige en positieve leerervaring creëren.

De cursus biedt een andere ervaring dan de reguliere school.

Specificatie:
Drie dagen leuke en interactieve lessen en Nederlandse spelletjes. We gebruiken ons eigen lesmateriaal en e-learning, om samen met uw kind te oefenen.

Taalthuis geeft Nederlandse les aan hoger opgeleide expats, internationale studenten en au pairs. Steeds meer ouders benaderden Taalthuis met de vraag of ze hun kinderen Nederlands konden leren. We hebben onze lesmethode en leerboeken aangepast aan een jonger publiek en bieden graag speciale cursussen voor kinderen aan.