Enter your keyword

Kinderen

Nederlands voor kinderen

In de lente van 2019 is Taalthuis met een beginners cursus Nederlands voor kinderen gestart. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 8 en 12 die in groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool zitten en die hun kennis van de Nederlandse taal willen uitbreiden. De beginners cursus bestaat uit 12 leuke en betekenisvolle lessen voor kinderen die Nederlands willen leren en met meer vertrouwen willen gaan praten.

Wij maken gebruik van speciaal ontwikkeld lesmateriaal en verschillende oefeningen zoals liedjes, verhalen vertellen en een vari√ęteit aan educatieve spelletjes die er voor zorgen dat het een aangename en positieve leeromgeving wordt. De cursus zorgt voor een andere ervaring dan die op de basisschool.

In september bieden we weer een  face-to-face childrens course (8-12) aan in Haarlem.

Ook hebben wij een self-study voor kinderen ontwikkeld

Taalthuis leert Nederlands aan expats, internationale studenten en au pairs. Wij ontvingen steeds meer vragen van ouders of wij ook hun kinderen Nederlands wilden leren. Omdat de lesmethode die Taalthuis gebruikt geschikt is om kinderen Nederlands te leren, bieden wij dan ook graag een speciale cursus Nederlands voor kinderen aan!