Enter your keyword

High Advanced (B1>B2)

Deze gevorderdencursus richt zich op woordenschatuitbreiding, uitspraak en intonatie en spelling en zinsstructuur. Er wordt naar B2 niveau toegewerkt. Door het spelen van spelletjes, het luisteren naar verhalen en het invullen en schrijven van teksten breiden de cursisten hun woordenschat verder uit en leren zij steeds beter Nederlands spreken en schrijven. De lessen zullen inspelen op actuele thema’s en onderwerpen.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur in de ochtend (9.30- 12.00 uur) of in de avond (19.00 – 21.30 uur) en een eindtoets.

Vanaf niveau A2 maakt Taalthuis gebruik van de lesboeken van Coutinho. Je kunt deze bestellen via coutinho.nl

Taalthuis biedt de mogelijkheid om een extra grammatica module voor de hogere niveaus te kopen. De online grammatica module (A1-A2) bevat de informatie van het grammatica boek van Taalthuis met een hoop oefeningen om het in de praktijk toe te passen. De grammatica module kan bijgekocht worden tijdens het bestellen van de cursus.

Elke les wordt er ook huiswerk opgegeven. Je zal hier ongeveer 5 tot 6 uur mee bezig zijn. De totale studiebelasting per week is dus ongeveer 8,5 uur.

Aan het einde van de cursus doe je een examen en ontvang je een deelname certificaat wanneer je 80% aanwezig bent geweest en examen hebt gedaan.

Het minimale aantal deelnemers is vijf en het maximale aantal deelnemers is 9.